Gratis reiki-avonden! Ter inspiratie en om te oefenen

Vier mensen geven reiki aan een persoon op een massagetafel

Wat ik bijzonder vind en heel leuk om te zien, is hoe een weekendcursus vaak verloopt😊. Mensen hebben er zin in, maar vinden het ook wat spannend… Je komt toch in een groep met mensen die je niet kent en vaak, niet altijd natuurlijk, heb je een heel persoonlijke reden waarom je je hebt ingeschreven. Er is iets gebeurd waardoor je op zoek bent gegaan naar antwoorden, naar oplossingen, naar handvaten, naar inzichten om te leren omgaan met wat jou bezighoudt. Sommigen zijn al (een beetje) bekend met yoga en/of reiki en sommigen helemaal niet.

Van vreemden naar vrienden

Logisch dus dat bij binnenkomst de meeste cursisten zich wat gespannen of zenuwachtig voelen. Want wat staat je allemaal te wachten…? 😉. Maar na een ochtend verandert de energie. Je voelt je steeds meer op je gemak, soms worden persoonlijke situaties gedeeld en aan het einde van dag 1 voel je een diepe verbondenheid met de anderen.

Dag 2 wordt bijna als vrienden gestart en aan het einde van dag worden vaak gegevens onderling uitgewisseld omdat men in die fijne energie wil blijven en elkaar wil blijven zien! Leuk toch!!

Reiki vasthouden in je dagelijks leven

Waarschijnlijk voelde je je tijdens het cursusweekend super geïnspireerd en vol goede moed om jezelf elke dag reiki te geven. Je nam je voor om NU toch ECHT die volgende stap te zetten! En toen stond het dagelijkse leven weer voor de deur… Je pakte je oude ritme weer op waardoor de reiki energie misschien wat vergeten werd of op de achtergrond raakte. Misschien ben je zelfs gaan twijfelen of de reiki energie wel werkt voor jou…

Zo zonde!

Na cursus samen oefenen

Reiki is namelijk een hele makkelijke, toegankelijke maar zeer effectieve manier om actief te kunnen bijdragen aan het verhogen van jouw trilling en daardoor aan je eigen geluk! Waarom het verhogen van jouw trilling/frequentie zo belangrijk is, lees je in mijn blog over toeval en in mijn blog over gedachten.

Handen geven reiki aan persoon op een tafel

Eén keer in de twee maanden een woensdagavond

Daarom bied ik mijn cursisten de mogelijkheid om één maal per twee maanden een avond gezellig bij elkaar te komen. Je kunt me dan van alles vragen (of ik alle antwoorden heb weet ik niet haha). We kunnen dan praten over spirituele onderwerpen en we kunnen elkaar een groepsbehandeling geven. Zo kun je oefenen en zo krijg je zelf ook weer eens de kans om de reiki energie te ontvangen (tijdens zo’n heerlijke groepsbehandeling!) 😉

Een oefenavond is van 19.30 – 22.00 uur. Er is plek voor maximaal 10 personen.

Als je een YogaReiki-cursus hebt gevold, dan ben je welkom op een oefenavond. Je krijgt van mij een bericht als een volgende avond is ingepland.

Debby Kluyskens-Zonneveld zittend op de grond voor een schoolbus

Ben je geïnspireerd om zelf reiki te leren? Dat kan natuurlijk 😊.Wil je meer weten? Hier lees je wat een cursus Reiki 1 en 2 je brengt. Heb je al Reiki 1 en 2 gedaan, dan is de Reiki 3A een mooi vervolg. Hopelijk tot ziens!

Lees ook mijn andere blogs