Gratis downloads voor vrienden van YogaReiki


Als vriend van YogaReiki krijg je gratis downloads! Zet jezelf op onze YogaReiki-vriendenlijst en ontvang een link naar de onderstaande downloads die we nu weggeven. Ik hou je dan ook op de hoogte van nieuwe downloads (want die blijf ik aanvullen) en ander nieuws van YogaReiki. Ik beloof je niet te spammen.

Vul hier je e-mailadres in en ontvang alle links:


Download: AUM chanting (60 minuten) voor meditatie

Wil mijn favoriete AUM mantra (60 minuten) uit India graag horen en zelf gebruiken? Ik deel ‘m graag met je (legaal uiteraard). Vertel je dit aan een ander? Dan zou het TOF zijn als je meldt dat je ‘m via YogaReiki ontvangen hebt, zodat zij ‘m ook via deze pagina kunnen downloaden. Het MP3 bestand is 111 MB (zip.). Tip: lees ook mijn blog over meditatie met AUM en mijn blog over de magie van het AUM mantra.

Download: 60 mooie affirmaties

Affirmaties zijn krachtige hulpmiddelen om jezelf te herprogrammeren. Het zijn korte zinnen die je – in gedachten of hardop – herhaaldelijk uitspreekt waardoor je je onderbewuste geest (bewust) beïnvloedt.

Je onderbewuste gaat de inhoud van deze zinnen geloven en voor waarheid aannemen, waardoor je de werkelijkheid van je leven kunt sturen.

Ik heb een aantal mooie affirmaties voor je samengesteld. Download ze hier en lees vooral ook mijn blog over het gebruik van affirmaties.

Download: Excel bestand kosten- en inkomstenoverzicht

Ik heb een blog geschreven over meer vrijheid door kostenbesparing.

Om beter overzicht te hebben over mijn kosten heb ik een Excel-spreadsheet gemaakt. Nieuwsgierig? Je kunt dit bestand gratis downloaden en aanpassen naar je eigen situatie.

Liefs van Debby

Debby Kluyskens-Zonneveld zittend op de grond voor een schoolbus