YogaReiki 3A Master your Mindset weekendcursus

Maak je reikikracht maximaal

YogaReiki 3A is een intensieve tweedaagse cursus die een waardevolle verdieping is na reiki 1 en 2. Bij YogaReiki 3A staat jouw mentale kant centraal. Na deze cursus is jouw reikikracht maximaal en heb je geleerd hoe je krachtiger aan het roer van je eigen leven kunt staan.

Bepaal zelf hoe jouw realiteit er uit ziet

Ontdek welke invloed de energie van jouw gedachten heeft op je leven nu én je leven morgen. Leer technieken waarmee je sturing kunt geven aan je eigen gedachten, blokkades en overtuigingen zodat je je leven bewuster naar jouw hand kunt zetten.

Breng wetenschap en spiritualiteit samen

In YogaReiki 3A leer je hoe yoga en reiki verband hebben met de wet van aantrekkingskracht en moderne kwantumfysica. We combineren klassieke yoga- en reiki-methoden met technieken uit de moderne neurowetenschap. Je krijgt het YogaReiki 3 symbool geïnstalleerd en we gaan dieper in op spiritualiteit en energie.

Maak je eigen VisionVideo

Je maakt tijdens de cursus je persoonlijke VisionVideo. Je video kun je na de cursus goed gebruiken om je toekomst zelf vorm te geven.

Je leert reiki 3A in een weekend, in Rijsbergen bij Breda

Je cursus vindt plaats in een rustige, natuurlijke omgeving. Op een zaterdag en een zondag. Met een kleine groep krijg je les van een reikimaster die ook yogadocent is. Na afloop van de cursus kun je reiki geven aan jezelf of aan iemand anders met maximale reikikracht. Iedereen die reiki 1 en 2 heeft afgerond kan deelnemen aan de cursus YogaReiki 3A. Ook als je reiki 1 en 2 niet hebt gevolgd bij YogaReiki.

Leerzaam en gezellig

Het zijn twee intensieve dagen waarbij je veel leert. Niet alleen van de docent maar ook van de andere deelnemers. De cursus is gezellig, veilig en inspirerend. Er is veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen. De cursus is inclusief heerlijke (vegetarische) lunches, koffie, thee en snacks. Je ontvangt naslagwerken (print) en een erkend certificaat YogaReiki 3A (digitaal of geprint op aanvraag).

Je kunt doorleren voor Reiki Master

Na afronding van YogaReiki 3A kun je er voor kiezen om zelf Reiki Master te worden. Door YogaReiki 3B te doen. Deze cursus is drie weekenden. Met YogaReiki 3B kun jij – als Reiki Master – zelf anderen reiki leren.

Gratis oefenavonden en App groep

Als YogaReiki-cursist kun je deelnemen aan oefenavonden én lid worden van de YogaReiki App groep.

Tijdens de gezellige en inspirerende oefenavonden ontmoet je andere cursisten en kun je vragen stellen en je vaardigheden oefenen. Deze avonden zijn gratis voor jou als YogaReiki-cursist.

De YogaReiki App groep brengt oud cursisten digitaal bij elkaar. In de groep kun je andere cursisten bijvoorbeeld om tips of hulp vragen. Bijvoorbeeld een verzoek om reiki te geven. Dit is een heel krachtige en mooie groep waar wij heel trots op zijn.

[su_panel color=”#b97652″ border=”1px solid #d9c19d”]De tweedaagse YogaReiki 3A cursus kost € 349,00. Inclusief drankjes, heerlijke lunch, materialen en certificaat.[/su_panel]
Debby Kluyskens-Zonneveld zittend op de grond voor een schoolbus