Hoe het komt dat jij deze blog over reiki leest, puur toeval?

Weet je, ik wil echt heeeel graag dat veel mensen een reikicursus volgen. Reiki brengt je namelijk zoooo veel. Mij bracht het van een leven van stress en een gevoel van ‘geleefd worden’, naar een leven waarin ik optimaal geniet, een vrij gevoel heb en waarin ik bewust sturing geef aan mijn leven. En echt geloof me… dit kun jij ook! Sterker nog… Ik geloof dat het je geboorterecht is om je fijn en gelukkig te voelen en om hier actief aan te werken!

Ik krijg vaak van cursisten terug dat hun leven na het volgen van de weekendcursus echt flink veranderd is.

In eerste instantie wilde ik daarom gaan schrijven waarom een reikicursus voor jou fijn is en wilde ik alle voordelen nog eens benoemen. Bijvoorbeeld dat het een stap in je bewustzijnsproces is. En dat je jezelf en anderen levensenergie kunt gaan geven waardoor je steeds beter in je vel komt te zitten. En anderen kunt helpen. Ik wilde je vertellen hoe mooi en waardevol dat allemaal is. En dat is natuurlijk ook allemaal waar.

Een inzicht dat ik kreeg

Maar tijdens het schrijven kreeg ik ineens het inzicht dat jij niet voor niets op dit blog bent beland. Dat heb je namelijk helemaal aan jezelf te danken en heb je echt zelf veroorzaakt.

En nee, niet omdat je toevallig gegoogled hebt en www.yogareiki.nl als eerste in de zoekopdrachten naar voren kwam en je op die link klikte. Ik wil je uitleggen hoe het energetisch komt dat je op mijn blog bent beland. Want dat inzicht is nog waardevoller voor je. En super leuk voor mij om uit te leggen!

De Wet van Aantrekking en jouw trillingsniveau

Misschien heb je wel eens gehoord van het feit dat alles om je heen bestaat uit energie. In mijn blog ‘Hoe woorden en gedachten jouw leven beïnvloeden’ lees je er meer over. In het kort komt het erop neer dat alles energie is en dat deze energie uit allemaal verschillende onzichtbare frequenties (trillingen) bestaat. Net als dat er bijvoorbeeld allemaal verschillende radiogolven in de lucht zijn die je ook niet kunt zien, maar er wel zijn.
[su_panel color=”#b9a652″ border=”1px solid #d9b49d”]Een eigenschap van frequenties/trillingen is dat zij dezelfde frequenties/trillingen aantrekken. Dit is een gegeven. Het is één van de Universele Wetten. Trillingen op een bepaalde frequentie, trekken dezelfde soort trillingen aan. Of je het leuk vindt of niet, of je je ervan bewust bent of niet, het gebeurt. Altijd.[/su_panel]

Jij zendt ALTIJD een frequentie/trilling uit

Bewust of onbewust. Is je trilling laag, doordat je bijvoorbeeld bezorgd, verdrietig, kwaad of gestresst bent, dan krijg je zaken met diezelfde trilling in je leven. Want… trilling trekt trilling aan dus krijg je meer en meer stress, ga je nog meer tobben, word je nog verdrietiger. Snap je de spiraal waarin je (onbewust) terecht komt?

Een van mijn belangrijkste prioriteiten in mijn leven, is daarom ook mijn trilling zo hoog mogelijk houden!

Voel je je echter blij, creatief, vrolijk, gezond, dan kun je ervan uitgaan dat je trilling hoog is en dat je daardoor zaken in je leven ontvangt die meer zaken met een hoge trilling aantrekken.

JIJ bent de oorzaak

Het feit dat je op dit blog beland bent, heeft dus ALLES te maken met JOUW EIGEN energie/frequentie 😊. Jij trilt op een bepaald niveau, waardoor dit blog binnen jouw bereik is gekomen. Interessant he? En dat is niet voor niets gebeurd.

Blijkbaar ben je klaar voor een reikicursus en een volgende stap in je leven!

Een stap waarin je zelf steeds meer je leven gaat bepalen in plaats van achter de feiten aan te moeten rennen.

Mijn trilling verhogen door mezelf reiki te geven

Doordat ik mezelf reiki kan geven (ik breng via mijn handen de levensenergie in mijn lichaam) en ik hierin niet afhankelijk ben van iemand anders, kan ik mezelf BEWUST naar een hogere trilling brengen op ELK moment dat ik hiertoe besluit. Mijn leven wordt dan in een opwaartse spiraal steeds beter en beter. Want even herhalen…. Hoe hoger mijn trilling, des te meer zaken ik aantrek met deze zelfde trilling 😉

En niet alleen houd ik via reiki mijn trilling hoog, doordat ik mezelf reiki geef, ben ik ook nog eens actief bezig met mijn gezondheid. De reiki energie helpt namelijk mee bij het opheffen van energieblokkades waardoor de energie beter door mijn lichaam kan stromen.

En hoe beter de energie vrijuit kan stromen, des te gezonder ben ik. En als super mooie bijkomstigheid kun je deze energie ook nog eens met anderen delen waardoor jij hen kunt helpen in een hogere trilling te komen!

Snap je nu waarom ik echt heel graag wil dat zoveel mogelijk mensen een reikicursus volgen? Het is een hele makkelijke, toegankelijke maar zeer effectieve manier om actief te kunnen bijdragen aan het verhogen van jouw trilling en daardoor aan je eigen geluk!

Mijn goede vriend Rogier heeft een filmpje gemaakt waarin ik vertel over levensenergie. Deze staat ook op mijn homepage. Misschien leuk om even –  opnieuw – te bekijken:

Lieve groet, Debby

Debby Kluyskens-Zonneveld zittend op de grond voor een schoolbus

Ben je geïnspireerd om zelf reiki te leren? Dat kan natuurlijk 😊. Wil je meer weten? Hier lees je wat een cursus Reiki 1 en 2 je brengt. Heb je al Reiki 1 en 2 gedaan, dan is de Reiki 3A een mooi vervolg. Hopelijk tot ziens!

Lees ook mijn andere blogs