Bekijk het filmpje! Vóór en na een reikibehandeling
Heb je meer blogs van mij gelezen? Dan weet je inmiddels wel dat ik een enorme fan ben van de reiki-energie. Het is super laagdrempelig, brengt me snel in balans en helpt me razendsnel mijn frequentie te verhogen. Iets dat ik goed kan gebruiken in deze rare Coronatijd waarin we veel met angst, onzekerheid en regels geconfronteerd worden.

En dat gun ik jou ook!
Ik snap dat het soms moeilijk kan zijn om op iets te vertrouwen dat je niet kunt zien. Energiewerk voel je namelijk wel (en soms ook niet), maar je ziet het niet. En juist het zien zorgt ervoor dat je makkelijker kunt vertrouwen.

Daarom ben ik voor jou op zoek gegaan naar een manier om energiewerk zichtbaar te maken zodat je makkelijker in de reiki-energie kunt geloven.

Kirlianfotografie

Ken je Kirlianfotografie? Dit is een methode die energie zichtbaar maakt. Misschien heb je ooit eens een foto van je aura laten maken op bijvoorbeeld een spirituele beurs? Dat is Kirlianfotografie 😊 Vergeet niet dat het een momentopname is. De volgende dag kan het er weer heel anders uitzien.

Aura en chakra’s vóór en na een reikibehandeling van 20 min.

In onderstaand filmpje zie je de aura’s en de chakra’s van een aantal personen vóór en na een relatief korte reikibehandeling van 20 minuten. Eerst is er een korte introductie, wil je direct door naar de Kirlianopnames, skip dan de intro en start bij 2.46.
Enjoyyyy!

Ben je geïnspireerd om zelf reiki te leren? Dat kan natuurlijk 😊. Wil je meer weten? Hier lees je wat een cursus Reiki 1 en 2 je brengt. Heb je al Reiki 1 en 2 gedaan, dan is de Reiki 3A een mooi vervolg. Of leer zelf Reikicursussen geven en doe de Reiki Master Opleiding. Hopelijk tot ziens!

Lees ook mijn andere blogs