Reiki 1 en 2 weekendcursus

Reiki is een methode om energie op te nemen uit het universele energieveld, voor jezelf of voor anderen. De YogaReiki 1 en 2 weekendcursus kies je als je zelf reiki wilt leren.  Op fysiek vlak ondersteunt het je immuunsysteem en op geestelijk vlak zorgt de energie ervoor dat je innerlijke kracht sterker wordt, waardoor je beter in je vel komt te zitten, wat weer effect heeft op je gezondheid. Reiki ondersteunt dus het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.

Reiki en yoga: leer een krachtige combinatie

De YogaReiki 1 en 2 weekendcursus een volwaardige reikicursus (reiki 1 en 2) en extra interessant als je yoga beoefent, yoga doceert of algemene interesse hebt in yoga. Reiki is namelijk een mooie aanvulling op yoga.

Je krijgt een unieke reikicursus

YogaReiki is anders dan andere reikicursussen doordat een koppeling wordt gelegd tussen reiki en yoga. Maar let op: ook als je niet aan yoga doet, kun je gewoon deelnemen. Je krijgt dan een gedegen reikiopleiding en je leert je ook wat over yoga.

Leer de reiki-energie toepassen

Tijdens deze tweedaagse weekendcursus maak je uitgebreid kennis met de achtergrond en de werking van reiki. Je leert hoe je de helende energie van reiki op anderen én op jezelf kunt toepassen. Niet alleen in je dagelijks leven en maar ook in combinatie met yoga.

Je leert reiki 1 en 2 in een weekend, in Rijsbergen bij Breda

Reiki wordt ingedeeld in verschillende graden. Wij brengen deze eerste twee graden efficiënt samen in een weekend. Aan het einde van de cursus heb je de levels YogaReiki 1 en YogaReiki 2 bereikt. Eventueel kun je doorleren voor level 3A in een volgende cursus.

Je cursus vindt plaats in een rustige, natuurlijke omgeving. Op een zaterdag en een zondag. Met een kleine groep krijg je les van een reikimaster die ook yogadocent is. Na afloop van de cursus kun je reiki geven aan jezelf of aan iemand anders.

Je cursusprogramma

Wat doe je bijvoorbeeld op dag 1?
– Je maakt kennis met de achtergrond en de werking van reiki
– Je leert de reikihandposities
– Je leert hoe reiki en yoga verband houden en elkaar versterken
– Je ontvangt je eerste graads afstemming
– Je leert en oefent hoe je reiki aan jezelf of een ander geeft
– Je neemt deel aan een reikigroepsbehandeling
… en meer
Wat doe je bijvoorbeeld op dag 2?
– Je leert reiki geven op afstand geven
– Je leert de reikisymbolen
– Je ontvangt de tweede graads afstemming en je verdubbelt je kracht
– Je leert reiki te combineren met yoga
– Je krijgt veel praktische tips over het toepassen van reiki
– Je neemt deel aan een reikigroepsbehandeling
– Je ontvangt readers voor thuis en je certificaat YogaReiki 1 en 2
… en meer

Leerzaam en gezellig

Het zijn twee intensieve dagen waarbij je veel leert. Niet alleen van de docent maar ook van de andere deelnemers. De cursus is gezellig, veilig en inspirerend. Er is veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen. De cursus is inclusief heerlijke (vegetarische) lunches, koffie, thee en snacks. Je ontvangt naslagwerken en erkende certificaten YogaReiki 1 en YogaReiki 2.

YogaReiki Appgroep

De YogaReiki Appgroep op Signal brengt oud cursisten digitaal bij elkaar. In de groep kun je andere cursisten om hulp vragen. Bijvoorbeeld een verzoek om reiki te geven. Dit is een heel krachtige en mooie groep waar wij heel trots op zijn.

De tweedaagse YogaReiki 1 en 2 cursus kost € 325,00. Inclusief drankjes, heerlijke lunch, materialen en certificaat.

Debby Kluyskens-Zonneveld zittend op de grond voor een schoolbus