Ontvang 7 dagen reiki op afstand. Voor jezelf of een ander.

red heart wall décor

Wat leuk dat je interesse hebt in een reikibehandeling op afstand. Een super waardevol cadeau voor jezelf of iemand anders.

Zeven dagen elke dag 20 minuten reiki

Ik stuur jou (of degene voor wie je het aanvraagt) een week lang elke dag 20 minuten reiki. Hiervoor hoef je niet persoonlijk naar Den Haag te komen, dit breng ik op afstand aan jou over. Ik kan me voorstellen dat je twijfelt of het wel werkt, maar wees gerust, het werkt ECHT.

Een volwaardige behandelingzonder reistijd

  • Een behandeling op afstand scheelt (reis-)tijd. Je kunt namelijk de energie ontvangen daar waar je bent. Bijvoorbeeld thuis of op reis.
  • Ben je slecht ter been of ziek? Geen probleem, je hoeft nergens heen om de energie te ontvangen.

Een reikibehandeling is altijd waardevol

Het ontvangen van reiki is niet alleen zinvol als je ‘even niet lekker in je vel’ zit, moe bent, lichamelijke klachten en/of pijn hebt, maar juist ook als je emotioneel wat instabieler bent. Bijvoorbeeld bij verdriet, zenuwen (voor een examen), of wanneer je ergens anders ‘mee zit’.

Ben jij supergezond zonder klachten? Ook dan is een reikibehandeling heel waardevol. Dan werkt het vooral preventief en dat is tenslotte het beste uitgangspunt!

Profiteer van een aantrekkelijke prijs

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met de Reiki energie zodat je zelf kunt ervaren hoe mooi en liefdevol deze energie is. Het is een eenvoudige manier waarop we elkaar kunnen helpen en van betekenis voor elkaar kunnen zijn. Als jij enthousiast raakt, wil je misschien ditzelfde voor iemand anders kunnen doen. Zo zal de energie zich verspreiden waardoor de wereld mooier en liefdevoller wordt.

Boek nu 7 dagen reiki op afstand voor 25 euro
Stuur een e-mail naar debby@yogareiki.nl, met daarin deze gegevens over diegene die de behandeling zal ontvangen:
– Naam
– Geboortedatum
– Reden om reiki te willen ontvangen en een foto van de reiki-ontvanger (niet verplicht)

Je ontvangt een e-mail van mij terug met daarin betalingsgegevens. Als je betaling is ontvangen krijg je een bevestiging. De reikibehandeling zal dan starten op een datum van jouw keuze. Super lief als je de behandeling voor iemand anders aanvraagt, zorg er dan wel voor dat je zeker weet dat deze persoon hiermee akkoord is.

Afbeelding van Debby Zonneveld op yogamat.

De behandeling wordt gegeven door Debby Kluyskens-Zonneveld. Zij is gediplomeerd reikimaster en gediplomeerd hatha- en yin-yogalerares. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar debby@yogareiki.nl

Reiki ondersteunt je zelfgenezend vermogen

Reiki is een methode om energie op te nemen uit het energieveld voor jezelf of voor anderen. Op fysiek vlak ondersteunt het je immuunsysteem en op geestelijk vlak zorgt de energie ervoor dat je innerlijke kracht sterker wordt, waardoor je beter in je vel komt te zitten, wat weer effect heeft op je gezondheid. Reiki ondersteunt dus het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.

De Reiki energie is intelligent, dit betekent dat jouw lichaam precies dat krijgt wat het nodig heeft. De energie zal gaan naar die plekken waar een blokkade is (weest gerust, die hebben we allemaal 😉) en waar de energie slechter stroomt. Voor de ene persoon kan een reikibehandeling rustgevend werken, terwijl een ander juist opgepept wordt. Helemaal afhankelijk dus van wat jij nodig hebt. Uiteindelijk kom je steeds meer in balans.

Wil je zelf reiki leren geven? Volg dan een cursus.

Ben je geïnspireerd om zelf reiki te leren? Dat kan natuurlijk 😊. Wil je meer weten? Hier lees je wat een cursus Reiki 1 en 2 je brengt. Heb je al Reiki 1 en 2 gedaan, dan is de Reiki 3A een mooi vervolg. Of leer zelf Reikicursussen geven en doe de Reiki Master Opleiding. Hopelijk tot ziens!

Lees ook mijn andere blogs